Вільнозапорізька сільська рада

Миколаївська область, Баштанський район

На цій сторінці Ви можете переглянути рішення виконавчих комітетів Вільнозапорізької сільської ради за 2020 рік

Засідання Виконавчого комітету Вільнозапорізької сільської ради

від 11.06.2020 року

Перелік рішень в протоколі:

18.  Про підготовку до нового навчального року шкіл та дошкільних навчальних закладів.

 

19. Про затвердження номенклатури і обсягів матеріального резерву, та його створення для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на території Вільнозапорізької сільської ради ОТГ.

 

20. Про заборону купання на водних об'єктах, що розташовані на території Вільнозапорізької сільської ради ОТГ.

 

21. Про внесення змін до рішення виконкому від 26.09.2019 №12 "Про затвердження посадового окладу місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних стьуацій при Віьнозапорізькій сільській раді та Положення про цю комісію".

 

22. Про присвоєння поштової адреси житловому буинку та земельній ділянці за адресою в селі Максимівка, вул. Степова, будинок 22, Новобузького району Миколаївської області.

23. Про присвоєння нумерації будинкам в селі Новохристофорівка Новобузького району Вільнозапорізької сільської ради.

24. Про присвоєня поштової адреси нежитловому будинку та земельній ділянці під забудовою за адресою село Новохристофорівка, вул. Шевченко 2А, Новобузького району Миколаївської області.

25. Про затвердження інформаційної картки адміністративної послуги, щодо здійснення реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування, що надаються виконкомом Вільнозапорізької сільської ради ОТГ.

26. Про присвоєння нумерації земельній ділянці для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в селі Вільне Запоріжжя Новобузького району Миколаївської області Вільнозапорізької сільської ради.

27. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку та земельній ділянці за адресою в селі Лоцкине, вул.Магазинна будинок 6, Новобузького району Миколаївської області.

28. Про присвоєння поштової адреси нежитловому будинку та земельній ділянці під забудовою за адресою село Білоцерківка вул.Миру, будинок 17А Новобузького району Миколаївської області.

29. Про присвоєння поштової адреси комплексу нежитлових будівель та земельній ділянці за адресою село Білоцерківка вул.Молодіжна, будинок 1А Новобузького району Миколаївської області.

30. Про присвоєння адреси комплексу нежитлових господарських будівель (за межами населеного пункту)в селі Білоцерківка 1.

31. Про присвоєння адреси косплексу нежитлових господарських будівель (за межами населеного пункту) в селі Білоцерківка 2.

 


 


Засідання Виконавчого комітету Вільнозапорізької сільської ради

від 29.01.2020 року

Перелік рішень в протоколі:

1.Про стан роботи військового обліку та реєстрації місця проживання громадян Вільнозапорізької сільської ради.

2. Про організацію роботи щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх.

3.Про затвердження Положення про адміністративну комісію при виконавчому комітеті Вільнозапорізької сільської ради  та внесення змін до її складу.

4. Про уповноваження посадових осіб Вільнозапорізької сільської ради на складання протоколів про адміністративні правопорушення.

5. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку та земельній ділянці за адресою в селі Симонівка вул. Ювілейна ,будинок 14 Новобузького району Миколаївської області.

6. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку та земельній ділянці за адресою в селі Симонівка вул. Ювілейна ,будинок 16 Новобузького району Миколаївської області.

7. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку та земельній ділянці за адресою в селі Новохристофорівка вул. Центральна ,будинок  30 Новобузького району Миколаївської області.

8. Про присвоєння поштової адреси житловому будинку та земельній ділянці за адресою в селі Новохристофорівка вул. Центральна ,будинок 28 Новобузького району Миколаївської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь