Вільнозапорізька сільська рада

Миколаївська область, Баштанський район

IV сесія 05 лютого 2021 року

Дата: 12.03.2021 08:22
Кількість переглядів: 371

Рішення № 46 від 5.02.2021 р. Про  внесення змін до рішення Вільнозапорізької сільської ради  від 24.12.2020 р.№37 «Про сільський бюджет Вільнозапорізької сільської ради на 2021 рік»

Рішення № 47 від 05.02.2021 р. Про внесення змін до рішення сільської ради від 24.12.2020 року №24 «Про затвердження плати для батьків за харчування дітей у закладах дошкільної освіти та закладах загальної середньої освіти Вільнозапорізької сільської ради на 2021 рік.»

Рішення № 48 "Про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води Вільнозапорізькою сільською радою Новобузького району Миколаївської області"

Рішення № 49 "Про безоплатне прийняття у комунальну власність Вільнозапорізької сільської територіальної громади майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області"

Рішення № 50 " Про повторний розгляд клопотання Сухорукова О.І. від 17.05.2019 р. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 2 га для ведення особистого селянського господарства"

Рішення № 51 "Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності за межами населених пунктів"

Рішення № 52 "Про надання гр. Комар О.Г., Дутчак Л.Л. дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для особистого селянського господарства"

Рішення № 53 "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність громадянці Осадчій Н.В"

Рішення № 54 "Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за межами населеного пункту"

Рішення № 55 "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність (Гріднєва Н.В.)"

Рішення № 56 "Про затвердження технічних паспортів нежитлових будівель (заклади дошкільної освіти)"

Рішення № 57 "Про затвердження технічного паспорта на нежитлову будівлю (лікарська амбулаторія ЗПСМ)"

Рішення № 58 "Про затвердження технічного паспорту на нежитлову будівлю (адміністративне приміщення сільської ради)"

Рішення № 59 "Про затвердження технічного паспорта на нежитлові будівлі(клуб, сільський Будинок культури)"

Рішення № 60 "Про внесення змін до рішення Новополтавської сільської ради від 05 листопада 2020 року № 604"

Рішення № 61 "Про створення відділу соціального захисту населення Вільнозапорізької сільської ради, затвердження Положення про відділ соціального захисту населення та вжиття заходів щодо його державної реєстрації"

Рішення № 62 " Про повторний розгляд клопотання Сухорукова І.І. від 27.06.2019 р. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 2 га для ведення особистого селянського господарства"

Рішення № 63 "Про внесення змін до рішення №35 від 24.12.20 р «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату ради, виконавчих органів  Вільнозапорізької сільської ради»

Рішення № 64 "Про надання Шмадченку С.В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)"

Рішення № 65 "Про продовження дії договорів оренди будівель із ДУ«Новобузький виправний центр (№103)"

Рішення № 66 "Про повторний розгляд клопотання Зовтуна В.В. про безоплатну приватизацію земельної ділянки  від 17.12.2019 р."

Рішення № 67 " Про повторний розгляд клопотання Кульбит Т.М. від 23.07.2019 р. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 2 га для ведення особистого селянського господарства"

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь